İş forumu başvurusunda son gün

Türkiye ve İran tarım bakanlarının da katılacağı iş forumunda, firmalarla görüşme yapmak isteyen üyelerin Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar başvuru yapmaları gerekiyor

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (ALTSO) yayınlanan duyuruda, 25 Ekim'de 'Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu'nun gerçekleştirileceği bildirildi. Odadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "25 Ekim Salı günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlık Kabul Salonu'nda 'Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu' düzenlenecek. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğinde, iki ülkenin tarım bakanları ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun iştirakleriyle 'Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu' gerçekleştirilecek. Arzu eden firmalar, katılımcı İranlı firmalarla ikili görüşmeler yapabilecek.
BAŞVURU FORMU DOLDURULACAK
Etkinliğin programı ve İran’dan katılım sağlaması beklenen işadamlarının mevcut listeleri birliğin web sitesinin (www.tobb.org.tr)'Hizmetler/ Uluslararası İş İmkanları Ülke Duyuruları-İran' bölümünde yer alıyor. Listeye yeni isimler eklenmesi olasılığına karşın program ve liste düzenli olarak güncellenecek. Bu çerçevede, ikili görüşme gerçekleştirmek isteyen firmaların görüşme gerçekleştirmek istedikleri İranlı firmayı web sitesinde yer alan listeden belirtip, katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, en geç 24 Ekim Pazartesi (bugün) günü mesai bitimine kadar TOBB’a e-posta yoluyla, [email protected]  adresine iletmeleri gerekiyor."

23 Eki 2016 - 21:56 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber