İkinci el otomobil alırken aman dikkat!

İzmir’de, hurda otomobillerin motor ve seri numaralarını söküp çaldıkları araçlara takarak, başkasına satanlar İzmir polisi tarafından yakalandı

ÖZELLİKLE terör olaylarında çalıntı araçları ikiz plaka takılarak kullanılmasının ardından İzir polisi bu yöndeki denetimlerini arttırdı. Polisin araştırmaları sırasında B.U.’nun, hurda ve ağır hasarlı araçları topladığı ortaya çıktı. Bu yöndeki incelemeler sırasında, B.U.’nun hurda araçları, çalıntı araçları trafiğe sokmak için kullandığı anlaşıldı. Arkadaşı N.E.’nin, çalıp kendisine getirdiği araçlara, hurda araçların seri numaralarını takıp, işleyen ve belge düzenleyen, sonra da bu araçları hiçbirşeyde habersiz üçüncü kişiyere satan B.U. gözaltına alındı. B.U. ile yakınlarının bu şekilde alıp sattığı 8 araç bulundu. Bu araçlardan 7’sinin aynı şekilde motor ve seri numaralarının değiştirildiği polis kriminal labaratuvarındaki incelemesinde ortaya çıktı. Bir araçla ilgili incelemenin de sürdüğü açıklandı. Gözaltına alınan B.U., gönderildiği adliyede tutuklandı. Tutuklanan B.U.’nun, terör örgütleriyle herhangi bir bağlantısının olmadığı da saptandı. N.E.’yi yakalama çalışmalarının da devam ettiği ifade edildi.

05 Nis 2016 - 11:56 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber