Gülben'li tanıtım için geri sayım

Alanya siyasetinde bir döneme damga vuran ve DYP ilçe başkanlığı yapan, belediye başkan adayı olan, Mehmet Kan ile Eczacı Hicran Kan'ın oğulları Burak Kan, inşaat sektörüne el attı

KENDİ adını verdiği Burak Kan İnşaat ile sektöre atılan, ev ve konut alacaklara yönelik inanılmaz uygun fırsatlar sunan şirketin ilk Lansman toplantısı 22 Nisan Cuma günü saat 20.00'de Doğanay Otel'de gerçekleştirilecek. Ünlü sanatçı GülbenErgen'in sahne alacağı geceye 700 seçkin davetli katılacak.
'ALIRKEN KAZANDIRAN PROJE'
Alanya'da gelişen gayrimenkul sektörü ile birçok inşaat şirketi imara açılan araziler üzerinde özel ve markalı konut projeleri geliştirdiler. Bu kervana katılan Burak Kan İnşaat, 3 büyük proje ile sektöre hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Şirket, Tepe Modern, Rüya Kent ve Lebi Derya isimli projeler ile yeşil ve konut sektörünü barıştırmayı hedefliyor. Lansman tanıtımlarında en büyük avantaj ise alırken kazanmak. Konut projelerinin lansmanları, lansman fiyatlarının düşüklüğü nedeniyle özellikle yatırımcılar ve ‘al-sat’çılar tarafından ciddi şekilde takip ediliyor. Örneğin lansman fiyatı 100 bin TL olan konutun fiyatı 3 ay sonra 150 bin, 200 bin TL arasına çıkabiliyor.
BAHÇELİ YAŞAM KÜLTÜRÜ
Şirket sahibi Burak Kan, 3 proje ile Alanya'da bahçeli yaşam kültürünü kazandıracaklarına dikkat çekerek, "Bahçeli eve sahip olmayı hayalden gerçeğe dönüştürüyoruz. Bu projelerimiz ile insanlara yepyeni yaşam alanları sunuyoruz. Hayalden gerçeğe dönüştürdüğümüz evlerimiz ile konutta yeni bir dönem başladı. Her türlü ödeme kolaylığının bulunduğu projeler aynı zamanda yatırım amaçlı da görülebilir" şeklinde konuştu.

19 Nis 2016 - 22:08 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber