Fırsat için son gün

Tarım, gıda, ulaştırma, lojistik ve franchising gibi sektörlerde iş imkânları sunacak olan foruma katılmak için başvurular bugün sona eriyor

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Körfez İşbirliği Konseyi Odaları Federasyonu (FGCCC) 2. Forumu' 1-2 Kasım'da düzenlenecek. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (ALTSO) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "TOBB'dan odamıza ulaşan yazıda, 1-2 Kasım tarihinde, Bahreyn’de birliğimiz, FGCCC ve Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 'TOBB-FGCCC Türkiye Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) 2. Forumu'nun gerçekleştirileceği ve söz konusu forumu Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa’nın onurlandırmasının beklendiği bildirildi.
TİCARET ANLAŞMALARI GÜNDEMDE
'TOBB-TGCCC Türkiye KİK 2. Forumu'na KİK üyesi Bahreyn, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Katar ve Umman iş ve finans çevrelerinden yaklaşık 500 civarında firmanın katılımı ve ülkemizden foruma iştirak edecek firmalarla iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi bekleniyor. Forum kapsamında, altyapı, mega projeler, teknik müşavirlik, bankacılık ve finans, sağlık, ilaç ve tıbbi ekipmanlar, yenilenebilir enerji, petrol ve doğalgaz, tarım, gıda, ulaştırma, lojistik ve franchising gibi sektörlerde iş imkanları, karşılıklı ticaret ve yatırımda karşılaşılan sorunların ele alınması öngörülüyor.
500 DOLAR ÖN AVANS TALEP EDİLDİ
Ayrıca forum kapsamında, Türkiye ve KİK üyesi ülke firmaları arasında teknik müşavirlik, tarım ve gıda, yenilenebilir enerji, petrol ve doğalgaz, savunma sanayi, bankacılık, finans ve sigorta, gayrimenkul, otomotiv ve yan sanayi, kimyasal ürünler, kozmetik ve temizlik ürünleri, inşaat ve altyapı, inşaat malzemeleri, sağlık ve ilaç, bilişim teknolojileri, makine ve telekomünikasyon ve franchising sektörleri başta olmak üzere, ikili görüşmeler gerçekleştirilmesi imkanı sağlanacak. Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transfer ve yemek gibi organizasyon giderlerini karşılamak üzere TOBB-T. İş Bankası Akay Şubesi (Şube Kodu:4201, Swift: ISBKTRIS) TR670006400000242010012766 numaralı Dolar hesabına 500 (beş yüz) Dolar ön avans bedeli ödemeleri gerekiyor.
BAŞVURU BUGÜN SONA ERİYOR
Katılım bedelinin kesinleşmesini takiben, bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan ayrıca tahsil edilecek. Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin (http://kik.tobb.org.tr) adresinde yer alan 'TOBB-FGCCC, Türkiye-KİK 2. Forumu Katılım Forumu'nu doldurmaları, yüksek çözünürlüklü ve 'jpeg' formatında bir resim, pasaportun renkli kısmıyla avans bedelinin ödendiğini gösteren dekontun da [email protected] e-mail adresine en geç 10 Ekim tarihine kadar iletmeleri gerekiyor. Kişi başı organizasyon giderleri, katılımcıların sayısına göre tespit edilecek. Söz konusu forumun taslak programına birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) 'Hizmetler' başlığı altındaki 'Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler' bölümünden ulaşılabilir."

09 Eki 2016 - 20:26 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber