Esnafa 'Yapılandırma' uyarısı

Esnaf, 25 Kasım 2016 tarihine kadar tüm resmi kurumlara olan borçlarını yapılandırabilecek. Oda başkanları esnafa 'Haber Masası' programında tavsiyelerde bulunacaklar

ALANYA Televizyonu ATV'de yayınlanan ve ilgi ile izlenen Haber Masası programının bu haftaki konukları Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci ve Bakkalllar Odası Başkanı Velittin Yenialp olacak. Özellikle esnaf odası başkanları son başvuru tarihi 31 Ekim olarak açıklanan ancak uzatma kararı alınarak 25 Kasım'a ertelenen yapılandırmalarla ilgili sürekli uyarıyor. Esnaflar ve vatandaşlar, tüm resmi dairelere olan borçlarını bu tarihe kadar ilgili kurumlara müracaat ederek yapılandırabilecek. Oda başkanları, konuyla ilgili üyelerini canlı yayında bilgilendirecek. Programda ayrıca esnafın sorunları ve Alanya ekonomisinin son durumu da masaya yatırılacak. Gazeteci Ahmet Tunç'un sunduğu Haber Masası Salı akşam saat 20.30'da ATV ekranlarında olacak. Teras Cafe'den canlı olarak yayınlanacak program www.alanyatelevizyonu.com.tr ile ATV'nin yeni uygulamasıyla Facebook üzerinden de takip edilebilecek.

25 Eki 2016 - 22:05 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber