Emeklilere bir müjde daha!

Emeklilere bir müjde de AK Parti'den geldi. Seçim stratejileri arasında emeklilere Kurban bayramında 700 lira ödenmesi de var

EMEKLİYE 700 lira. Tekrar seçim ihtimali üzerine partilerin çalışmaları da başladı. AK Parti' de hazırlıkları süren seçim stratejisinde özellikle+sosyal kesimleri ilgilendiren projeler ağırlık kazanıyor. Emekli, memur, işçi, işsiz gibi kesimlerle ilgili projelerde öne çıkıyor. Özellikle emeklileri sevindirecek bir çalışmanın yapıldığı öğrenildi.

MEMURUN ZAMMI ARTACAK

Henüz hazırlıkları süren çalışmada emeklilere özellikle Kurban Bayramları'nda ikramiye ödenmesi de gündemde. Emeklilere her Kurban Bayramı'nda 700 lirayı bulan yardım yapılması da tartışılan konular arasında bulunuyor. Ayrıca memur, işçi gibi kesimlere de önemli iyileştirmeler yapılması konuyuluyor. Bu noktada Toplu Sözleşme'deki zam teklifinin artırılabileceği belirtiliyor. Hükümet ilk etapta memurlar için yüzde 4+4 zam teklif etmişti. Bunun dışında yapılacak iyileştirmeler netleştikçe kamuoyuna açıklanacak.

16 Ağu 2015 - 11:40 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber