Dünya devi Türkiye'den tedariki artıracak

Ideal Standard International Üst Yöneticisi (CEO) Tursten Tuerling, Türkiye'den daha fazla ürün tedarik edeceklerini ve iş hacmini artıracaklarını belirtti.

ŞİRKET açıklamasına göre, 200 yıllık geçmişe sahip ve dünyanın lider  banyo ürünleri firmalarından Ideal Standard International, Türkiye'deki ortağı  ECE Holding aracılığı ile güven ve destek mesajı verdi. Ideal Standard  International'ın Brüksel'deki merkez ofisinde imzalanan anlaşma ile Türkiye'de  üretilip Avrupa'da satılacak ürün miktarında ilk aşamada yüzde 35 artış  yapılacak.
 Açıklamada görüşlerine yer verilen Tuerling, Fetullahçı Terör  Örgütü'nün (FETÖ) Türkiye'deki darbe girişimi ve sonrasında yaşanan gelişmelerin,  hedeflerini aksatmayacağını vurguladı.
 Tuerling, Türkiye'den daha fazla ürün tedarik edeceklerini aktararak,  şunları kaydetti:
 "Türkiye'nin üretim gücüne inancımız tam. Yaşanan darbe girişimi  sonrasında da Türkiye'ye duyduğumuz inançta hiçbir değişiklik olmadı. Türkiye  bizim gibi global markaların yatırım yapması için her dönem en güvenilir liman  olmuştur. Yaşanan bu elim olayların Türk ekonomisinin istikrarlı büyümesinin  önüne geçemeyeceğini biliyoruz. Türkiye'ye güvenimizin ifadesi olarak, iş  hacmimizi artıracağımızı belirten bir anlaşma imzaladık."
 Ideal Standard'ın Türkiye'deki ortağı ECE Holding'in Yönetim Kurulu  Başkanı Erdem Çenesiz ise "Ortağımızın ülkemize ve bize inancı bizi son derece  mutlu etti. Bu vahşi darbe planı ve planlayıcısı, vatan haini çeteye karşı  cevabımızı üretim ve ihracatımızı artırarak vereceğiz." değerlendirmesinde  bulundu.
 ECE Holding olarak yatırımlarına devam edeceklerinin altını çizen  Çenesiz, Ideal Standard ile uluslararası pazarlarda satılmak üzere Türkiye'de  üretilen ürün miktarını artırma konusunda anlaştıklarını dile getirdi.
Çenesiz, şu görüşleri de paylaştı:
 "Darbe girişiminden bir hafta sonra gelen bu ilave talep, ülkemizin  gücünü ortaya koyan en önemli göstergelerden biridir. Üretimde çalışarak ihracat  yapmamızı sağlayan tüm vatandaşlarımız, milli mücadelenin önemli fertleridir.  İhracatımızın artmasıyla ekonomimiz daha da güçlenecek. Güçlenen Türkiye, her  türlü tehlikeye karşı daha dirençli hale gelecek. Her türlü hain plana rağmen  durmaksızın çalışan ve üreten firmalar ve bu firmaları ayakta tutan her bir fert,  kahramandır."

27 Tem 2016 - 17:04 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber