Dün altın alan bugün şokta!

Dün altın alanlar bugün şokta! Dün 120 liraya kadar tırmanan gram altın 114.90 liraya kadar gerilerken, dün gün içinde 196 liraya kadar çıkan çeyrek altın ise bugün 185.50 liradan satışta

ALTININ onsu yurt dışından gelen verilerle birlikte 1.220 dolar ile son haftaların en düşük seviyesine gerilerken, yurt içinde dolar/TL'nin 2.93'e çekilmesiyle gram ve çeyrek altın tepetaklak oldu.
ÇEYREK 1 GÜNDE 9 LİRA GERİLEDİ!
Gün 120 lira olan gram altın bugün 114.90 liraya kadar gerilerken, dün 196 liraya kadar tırmanan çeyrek altın ise öğleden sonra mağazalarda 185.50 liradan satılıyor.
Uzmanlar ABD'den gelen veriler doğrultusunda faiz artırım sinyalleri güçlü olduğu için altında düşüşün sürebileceğini belirtiyor. Altının onsunda 1.220 desteğinin kırılması durumunda ise onsun 1.180 dolar seviyesine kadar gelebileceğini kaydeden uzmanlar, dolar/TL bu rakamda kalırsa gramın 110 liraya kadar gerileyebileceğine dikkat çekiyor. 

26 May 2016 - 10:05 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber