Dolar fiyatı tavan yaptı!

Dolar fiyatı hafta başından itibaren yaşadığı yatay kuru korudu ve tavan yaptı. Yaklaşık iki aylık bir süredir 3 lira bandının üzerinde seyreden dolar fiyatları kaç liradan işlem görüyor? Dolar fiyatına dair detaylar haberimizde yer alıyor

DOLARfiyatı 3.10 bandının üzerine çıktı. Haftalardır yatay kuru koruyan dolar fiyatından bugün yatırımcısının yüzünü güldüren haber geldi. Dolar fiyatları 3,11 seviyesine gelerek tavan yaptı. İşte dolar fiyatlarına dair tüm ayrıntılar ve son gelişmeler haberimizde... 
EN GÜNCEL DOLAR FİYATI İÇİN TIKLAYINIZ 
Dolar/TL zirveyi yeniledi! 
Merkez bankalarının teşvikleri azaltmaya yaklaşmakta olduğu spekülasyonunun etkisiyle derinleşirken, dolar/TL tarihi zirveyi yeniledi ve 3.1272`yi gördü.
Küresel ekonomide iyileşme işaretleri, merkez bankalarının aşırı gevşek para politikalarını terk edebileceği spekülasyonunu güçlendiriyor. ABD Merkez Bankası'nın (Fed), bu yıl faiz artırımına gitme olasılığı, bu hafta beş puan yükselerek yüzde 73 seviyesine çıktı. 
Perşembe günü güne 3,09 seviyesinde başlayan ancak Merkez Bankası'nın 2017 enflasyon tahminini yüzde 6'dan 6,5'e çekmesinin ardından 3,1140 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gören dolar/TL, yeni günde tarihi zirvesini yeniledi ve 3.1272'yi gördü. 
Kur şu dakikalarda 3.1190'dan işlem görüyor.  
Euro/TL ise 3.40'tan işlemde.

28 Eki 2016 - 15:21 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber