Cep Otogarı’nda ek seferler başladı

Şehirlerarası yolculukların önemli merkezlerinden biri olan Alibeyköy Cep otogarında bayram hazırlıkları hızlandı

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK tarafından işletilen otogarda bayram dolayısıyla yaşanan yoğunluğa çözüm getirmek amacıyla ek seferler düzenlenmeye başlandı. Günde iki bin sefer yapan otogarda hareket saatleri kısaltılırken ek otobüs ve servislerle bu rakam 3 bin 500’e çıkartıldı. Ayda 2 milyon yolcuya hizmet evren otogarın bayram gidiş ve dönüşlerinde 600 binin üzerinde yolcuya hizmet vermesi bekleniyor.
İSPARK’tan 30 dakika ücretsiz otopark
İSPARK Alibeyköy Cep Otogarında bayram tatili dolayısıyla yaşanacak yoğunluğu azaltmak ve vatandaşların gidiş ve dönüşlerde rahat bir şekilde istediği noktaya ulaşmasını sağlama amacıyla bir dizi tedbirler aldı. 750 araçlık Otogar alanında bulunan otopark ve yakın mesafedeki Park Et Devam Et otoparkıvatandaşların hizmetine sunuldu. Otogar içerisinde yer alan otopark yolcu indiren ve alan sürücülere 30 dakika ücretsiz hizmet verecek.
Ayrıca İstanbul’un değişik noktalarına yolcuların taşınmasını sağlayan servis sayıları ve otogarda bulunan ticari taksilerin sayısı da artırıldı. Bunun yanı sıra yolcuların bekleme yaptığı alanlarda yeniden düzenlendi. Otogarın içerisinde bulunan bekleme alanında yaşanan yoğunluğu azaltmak amacıyla dış alanda dört noktada bekleme salonu oluşturuldu.
TEM bağlantı yolu üzerinde bulunan ayda 2 milyonun üzerinde yolcuya hizmet veren Alibeyköy Cep Otogarına gelen araçlar, kısa süreli bekleme yaparak yolcu indirip-bindirebiliyor. Cep Otogarı’nın bünyesinde; idari bina, kafeterya, bekleme salonu, otobüs acenteleri, servis ve taksi durakları ile ziyaretçilerin kısa süreli parklanmayapabileceği otoparklar ve çocuk oyun parkları bulunuyor.

06 Eyl 2016 - 16:51 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber