Beyaz eşyaya ek vergi

Bazı ülkelerden ithal edilen çeşitli halı ve yer kaplamaları, battaniye, mefruşat eşyası, çadır ve yapma çiçeklere yüzde 20 ilave gümrük vergisi uygulanacağı açıklandı

BAZIülkelerden ithal edilen çeşitli ürünlere yüzde 20 ilave gümrük vergisi uygulanacağı Resmi Gazete'nin bugünkü (dün) sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. 'İthalat Rejimi Kararına Ek Kararı' adındaki karar sonucuna göre, çeşitli halı ve yer kaplamaları, battaniye, perde, yatak örtüleri, mefruşat eşyası, ambalaj için torba ve çuval, tenteler, çadırlar, yelkenler, şişme yataklar, temizlik bezleri, şemsiyeler (iç içe girebilen milleri olanlar), bastonlar ve yapma çiçeklerin ithalatında ilave gümrük vergisi alınacak. Avrupa Birliği (AB), Avrupa Serbest Ticaret Birliği (EFTA) üyesi ülkeler, İsrail, Makedonya, Bosna-Hersek, Fas, Batı Şeria ve Gazze Şeridi, Tunus, Mısır, Gürcistan, Arnavutluk, Ürdün, Şili, Sırbistan, Karadağ, Kosova, Moldova, Güney Kore, Malezya dışındaki ülke ve bölgelerden ithal edilecek söz konusu ürünler için ilave gümrük vergisi yüzde 20 olarak uygulanacak.

08 Ara 2016 - 20:39 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber