Banka faizleri düşecek!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Ali Akben, bankaların faiz indirimlerine devam edeceğini belirtti

BANKACILIK Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, bankaların faiz indirimlerine devam edeceğini belirterek, "Kredi faizlerinin indirimi konusunda olumlu seyir devam ediyor, bundan sonraki süreçte de kredi faizlerinin indirimleri bankalar arasında daha da yaygınlaşacak" dedi.
YAPILANDIRMA GENİŞLEYECEK
Sabah'a açıklamalarda bulunan Akben, kredi ve kredi kartları borçlarının yapılandırılması konusunda düzenlemelerin hayata geçirildiğini hatırlatarak, önümüzdeki dönemde yapılandırmanın daha da genişleyeceği mesajını verdi. Akben, şöyle devam etti:
"Kredi ve kredi kartlarındaki taksit sürecini yakından takip ediyoruz. Vatandaşlarımızın borçlarını rahat ödemelerini sağlayacağız. Bankalarımız da destek olacak. Bunun kapsamı da genişleyecek."

20 Eki 2016 - 13:45 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber