Artık KOBİ'lere Arena ile ulaşacak

Türkiye'nin ilk bulut tabanlı finansal yönetim uygulaması Paraşüt, teknoloji dağıtıcısı Arena ile distribütörlük anlaşmasını imzaladığını duyurdu

KÜÇÜK ve orta ölçekli işletmeler için kullanımı kolay web tabanlı finansal yönetim uygulamasını hizmet olarak sunan Paraşüt, uygulamanın satışı için Türkiye'nin en yaygın dağıtıcısı Arena ile el sıkıştı. İşbirliği kapsamında Paraşüt, Arena'nın Türkiye genelindeki 10.000'i aşkın aktif satış noktasına ulaşmış olacak. Anlaşma aynı zamanda Arena'nın ilk bulut ofis uygulaması anlaşması olma özelliğini taşıyor.

Konuyla ilgili olarak Paraşüt Kurucu Ortağı Sean X. Yuşu sözleri dile getirdi: “Paraşüt olarak Türkiye'deki KOBİ'lerin finansal yönetim sorunlarına, web teknolojilerinin imkânlarını kullanarak bütçelerine uygun fiyatlarla çözüm olabilmek için yola çıktık. Küçük işletmelerin büyük çoğunluğuna erişmek ve tüm Türkiye'de sesimizi daha fazla duyurmak öncelikli hedefimiz. Türkiye'nin en önemli dağıtıcısı Arena ile imzalamış olduğumuz distribütörlük anlaşmasından dolayı oldukça mutluyuz. Arena'nın yaygın dağıtım kanalı ile tüm Türkiye'deki KOBİ'ler için çözüm olmak yolunda büyük bir adım attık. Bu işbirliğinin Paraşüt ve Arena adına hayırlı olmasını dilerim."

Arena Value Satış Pazarlama Direktörü Tuncay Işık ise, bu işbirliği ile ilgili olarak: “Sektörde alanında öncü olan Paraşüt ile distribütörlük anlaşması yapmış olmaktan dolayı mutluyuz. Paraşüt uygulamasını yaygın dağıtım ağımız ile tüm Türkiye'ye ulaştıracağız. İşbirliğimiz Paraşüt'e, işletmelere daha rahat ulaşma imkanı tanıyacak. Bu işbirliği ile Arena olarak ilk kez bulut tabanlı ofis uygulaması dağıtımını üstlenmiş olduk. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

04 Ara 2015 - 15:15 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber