ALTSO'da masör kursu başlıyor

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün (HEM) ortaklaşa düzenlediği masör ve masöz yetiştirme kursu bugün başlıyor.

- Erkan UYSAL Alanya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Çoşkunsu ve Masaj Uzmanı Adem Köse'nin de katılımıyla dün ALTSO'da bir toplantı düzenlendi. 608 saat sürecek olan eğitim programı kapsamında 520 saat eğitim alan kursiyerlere belge verilecek. Masör ve masöz adaylarına 608 saat eğitimin 21 ayrı programla verileceğini ifade eden Çoşkunsu, "Kursiyerlerimiz sadece masaj tekniklerini ve uygulamasını değil, aynı zamanda kişisel hazırlık, salon hazırlığı, iş güvenliği, temizlik, hijyen, müşteri karşılama ve uğurlama gibi eğitimleri de almış olacaklar. Masaj kursu Alanya'da büyük bir eksikliği giderecek" dedi. "520 SAAT EĞİTİME BELGE VERİLECEK" Yeni düzenlemeyle birlikte kişilerin SPA merkezlerinde, işletmelerde müdürlük yapabilmeleri için 520 saatin üzerinde eğitim alarak belge sahibi olmalarının şart olduğunu ifade eden Adem Köse, "Bu konuda resmi mühür taşımayan belgelerin geçerliliği yoktur. Sizler Milli Eğitim Bakanlığı'nın verdiği belgeyle istediğiniz alanlarda çalışabileceksiniz” dedi.

#

29 Mar 2011 - 00:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber