ALTSO'dan TOBB çıkarması

TOBB delegeleriyle birlikte Ankara'ya giden ALTSO Başkanı Şahin, düzenlenen genel kurulda Alanya'yı en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ve genel kurul delegeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 73'üncü genel kuruluna katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile gerçekleşen toplantıyı değerlendiren ALTSO Başkan Şahin, ülke ekonomisinin nabzının attığı genel kurulda Alanya’yı en iyi şekilde temsil ettiklerini söylerken, toplantının hayırlı olması temennisinde bulundu. Genel kurula, ALTSO’nun TOBB delegeleri Metin Atalay, Serdar Uygun, Mehmet Bacaksızoğlu, Ali Kamburoğlu, Celal Zafer, Hüseyin Sertgöz, Zafer Sönmez, Hakkı Uysal, Şevki Taç, Özcan Şafak Mavili, Fatma Taşpınar ve Genel Sekreter Erhan Akman ile birlikte katılan Başkan Şahin başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere çok sayıda bakan, parti lideri ve ekonomiye yön veren kuruluşların temsilcileri ile verimli bir toplantı gerçekleştirildiğini söyledi.
'ALANYA'YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK'
Genel kurulda çok sayıda yetkili isim ile bir araya gelme imkanı bulduklarını da sözlerine ekleyen Şahin, “Bu tip organizasyonlarda ülkemizin yarınlarını inşa edecek konular masaya yatırılıyor. Büyüyen Türkiye için neler yapılabileceği istişare ediliyor. Ben genel kurul toplantımızın camiamız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Arkadaşlarımız ile Alanya’mızı en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum” dedi.

25 May 2017 - 22:57 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber