ALTSO'dan 'Enerji' daveti

Sektörün en kapsamlı etkinliği olan 'ICCI 2017 Fuar ve Konferansı'na katılmak isteyen üyelere organizasyondaki ikili görüşmelerde tam destek verilecek

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (ALTSO) yayınlanan duyuruda, enerji üretim sistemleri ile ilgili 'ICCI 2017 Fuar ve Konferansı'nın 23. kez gerçekleştirileceği bildirildi. Odadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sektör Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından Türkiye’nin ilk ve en saygın enerji etkinliği olan 'ICCI 2017 Fuar ve Konferansı' 3-5 Mayıs tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde 23. kez organize edilecek. Söz konusu sektörün en kapsamlı etkinliği olarak, enerji üretim sistemleri ile ilgili hem konvansiyonel hem de yenilenebilir enerji teknolojilerinin tümünü kapsayan fuarda, ürün gruplarının yanı sıra, sektörün önde gelen uzmanları ve profesyonelleri konuşmacı olarak konferansa davet edildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından desteklenen 'ICCI 2017 Fuar ve Konferansı'nda yer alan ve öne çıkan başlıklar şöyle: 5.000 MW ve YEKA’ların Türkiye rüzgar sektörüne etkileri, elektrik enerjisi toptan ve perakende satış, elektrik enerjisi üretiminde yerli girdiler, yerli teknolojiler ve kaynaklar, enerji depolama, enerji endüstrisinde dijitalizasyon, enerji piyasalarında risk yönetimi, enerji santrallerinde işletme ve bakım, enerji verimliliği, güneşten elektrik üretimindeki gelişmeler, jeotermal teknolojiler, kömür teknolojileri, kritik enerji altyapı sistemlerinde siber güvenlik stratejileri ve tedbirler, lisanssız GES’lerde çatı uygulamaları ve önündeki engeller, nükleer enerji, Türkiye doğalgaz piyasası, yatırım ve finansman, rüzgar teknolojileri, yüksek verimli enerji üretiminde kojenerasyon. Söz konusu etkinliğe odamız tarafından yönlendirilen belirli sayıda üyelerimize, organizatör firma tarafından ulaşım desteği sağlanacağı ve etkinlik esnasında yapılacak ikili görüşmelerde tam destek verileceği ifade edilmiş olup, aşağıdaki irtibat bilgilerinden başvuru yapılabilir."
İrtibat Kişisi:
Özge Doğancoşkun
Ziyaretçi İlişkileri Müdürü
Tel:  0212 334 6972
Fax: 0212 334 6934
[email protected]
www.icci.com.tr

28 Nis 2017 - 22:28 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber