Altına Yunan dopingi

Altın, Yunanistan görüşmelerinin çökmesinin ardından güvenli liman alımlarından destek buluyor

ALTIN, Yunanistan'ın, euro üyeliğinin iyice tehlikeye düşmesi ile birlikte, bankaları kapatması ve sermaye kontrolleri uygulamasının güvenli liman alımları getirmesinin ardından, gümüş ile birlikte değer kazandı.

Spot altın yüzde 1.1 yükselişle ons başına 1,188.23 dolara kadar çıktıktan sonra, Singapur saati ile 11:07'de 1,182.76 dolara geldi. Ağustos vadeli altın kontratları, New York Comex piyasasında, yüzde 1.2 sıçrayarak ons başına 1,187.60 dolara kadar çıktıktan sonra 1,181.50 dolara gevşedi.

29 Haz 2015 - 09:54 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber