Altın bozdurmak isteyenler dikkat

Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güner'den altın yatırımcısına önemli tavsiye

MÜCEVHER İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güner, CNBC-e'de katıldığı yayında altın yatırımcısı için tavsiyelerde bulundu. Güner altın yatırımcısına 'bekleyin' tavsiyesinde bulundu.

İşte Güner'in yatırımcıya tavsiyesi;

ALTIN BU SEVİYELERE ÇAKILDI

Altın bu seviyelere çivi çakmış gibi gemiyi yanaştırdığını düşünüyorum. Çünkü Ukrayna'da bu kadar olay olacak, Suriye'de olacak, Irak'ta olacak altın böyle kalacak... Belki daha büyük olaylar olursa altın ancak yükselebilir. Şu anki pozisyonda altının seviyesini koruyacağını düşünüyorum.

ALTINDA DÜŞÜŞ OLUR MU?

Altında düşüş olması için herşeyin güllük gülistanlık olması lazım, savaşların bitmiş ve ekonomilerinde kalkınmış olması gerekiyor. Yakın zamanda böyle bir şey pek mümkün değil.

ALTINI OLANLAR NE YAPSIN?

Altın her zaman uzun vadeli yatırım aracıdır. Uzun vadede altın hep kazandırır. Almaya devam edecekler. Uzun vadede hiç bir zaman kaybı yok. Değerini kaybetmiyor. Altını olanlar beklesin.

19 Ağu 2014 - 10:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber