Alanya ekonomik kriz kurbanı

Borcu olan vatandaşların borçlarını son gün olan 25 Kasım Cuma gününe kadar ödemeleri gerekiyor. Bu kapsamda Alanya Belediyesi'ne çevre temizlik, emlak vergisi ve ilan reklam borcu olanlar, borçlarını yapılandırmaya başladı

19 AĞUSTOS 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 6736 sayılı Torba Yasa'da bazı borçlara yapılandırma fırsatı sağlandı. Bu kapsamda Alanya Belediyesi'ne çevre temizlik, emlak vergisi ve ilan reklam borcu olanlar, borçlarını yapılandırmaya başladı. Borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşların 25 Kasım tarihine kadar Alanya Belediyesi'ne başvurmaları ve borçlarını yapılandırmaları gerekiyor. Belediyeye vadesi 30 Haziran 2016 tarihinden (bu tarih dâhil) önce borcu olan (idari para cezası, imar cezası ve kira bedeli hariç) vatandaşlara borçlarını yapılandırma fırsatı sunuldu. Borcu olan toplam 40 bin kişinin bugüne kadar yüzde 20’si yapılandırma fırsatından yararlanırken, Alanya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, belediyeye geçmiş dönemlerde borcu olan vatandaşların, 25 Kasım tarihine kadar yapılandırma işlemi için başvurmaları istendi.

21 Kas 2016 - 19:58 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber