43 grup eşya açık arttırmada

Antalya Tasfiye İşletme Müdürlüğü, bebek arabası, cep telefonu ve kulaklıkların aralarında yer aldığı 43 grup eşya satacak

 ANTALYA Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce, bebek arabası, cep telefonu ve kulaklıkların aralarında yer aldığı 43 grup eşya satılacak. Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yer alan ilana göre, Antalya Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli en az 1 lira ile en çok 15 bin 605 lira arasında değişen kablo, bebek arabası, cep telefonu ve kulaklıkların aralarında bulunduğu 43 grup eşyayı açık artırma suretiyle satışa çıkaracak. Açık attırma yöntemiyle eşya satış şartnamesi ve ekleri 10 lira karşılığı alınabilecek.

18 Eki 2014 - 02:17 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber