33 projeye 9 milyon destek

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Giresun İl Koordinatörlüğünce IPARDII1. Başvuru Çağrı Döneminde 33 projeye 9 milyon 335 bin lira destek verilecek

TKDK Giresun İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun, bir otelde düzenlenen sözleşme bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, uygulama sürecinde, yükümlülüklerin yerine getirilme noktasında dikkatli olunması gerektiklerini belirtti. Projelerde taahhüt edilen iş hacminin birebir yerine getirilmesi gerektiğini ifade eden Kurşun, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yatırımlarınızla ilgili yapılacak tüm değişiklikler kuruma resmi olarak mutlaka bildirilmelidir. Yatırımcılarımızın sorumluluklarını yerine getirmemesinden kaynaklı herhangi bir zarara uğramasını asla arzu etmeyiz, Bugün size sözleşmelerinizin taslak hallerini teslim edeceğiz. Sözleşmelerinizi imzaladıktan sonra yatırım için takdir edilen hibe miktarı sizin adınıza hâzinede bloke edilecektir. Yani sözleşme imzalandıktan sonra yatırımın ödenek diye bir problemi olmayacaktır." Kurşun, IPARD II 1. Başvuru Çağrı Döneminde 25'i arıcılık, 5'i et üretim, birer de süt üretim, fındık kırma tesisleri ile mermer atölyesi olmak üzere toplam yatırım tutarı 16 milyon 688 bin lira olan 33 projeye, 9 milyon 335 bin lira hibe desteği sağlanacağını kaydetti. Konuşmanın ardından tanıtım videosu gösteriminin ve sözleşme süreci ile ilgili sunum yapıldı. Başvuru sahiplerinin sorularının cevaplanmasının ardından taslak sözleşmeler, incelenmek üzere, proje başvuru sahiplerine teslim edildi.

24 May 2017 - 18:26 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber