21 Milyon Euro'luk yatırım

50 adet Temsa safir, 50 adet safir vip süit olmak üzere; 100 otobüs yatırımı yapan Metro Turizm, araçların ilk 30 adetlik bölümünü İzmir'de düzenlenen törenle Temsa'dan teslim aldı

İZMİROtogarı’nda 19 Şubat Çarşamba günü düzenlenen törene eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl'ın katıldığı törene Türkiye'nin her bölgesinden Metro acenteleri de katıldı. 11 yılda önemli hizmetler Düzenlenen törende konuşan AKP İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım, 11 yıllık bakanlığı döneminde ülkemizin ve karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün kazanımları arasında bulunan duble yollar ile ulaşım hizmetine kalite ve konfor kattıklarını, duble yollar ile trafik güvenliğinin de üst düzeye çıktığını kaydetti.

19 Şub 2014 - 17:16 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber