Özel öğrenci aranıyor

Türkler Güzel Sanatlar Lisesi özel yetenek sınavıyla resim ve müzik bölümlerine öğrenci alımı yapacak.

OKULDAN yapılan açıklamada, "Resim ve müzik kontenjanları için 12-15 Temmuz tarihlerinde özel yetenek sınavı yapılacak. Bu sene mezun olmuş ortaokul öğrencileri sınava başvurabilecek. Öğrenci kimlik fotokopisi, okuduğu okuldan alınacak kimlik fotokopisi, 2 adet fotoğraf ve başvuru dilekçesiyle sınava başvuru yapılabilecek. Başvuru işlemleri ve sınav giriş evrakı için 20-29 Haziran tarihleri arasında öğrenci velisinin bizzat okul müdürlüğüne başvurması gerekiyor" dendi.

16 Haz 2016 - 21:54 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber