Bahçeşehir Alanya başarıya doymuyor

Bahçeşehir Koleji Alanya öğrencileri katıldığı her yarışmada isimlerini derece listesine yazdırmaya devam ediyor.

GEÇTİĞİMİZ yıl Türkiye dördüncülükleriyle Alanya'yı gururlandıran Bahçeşehir Koleji Alanya, 2015-2016 eğitim öğretim yılında da yine kendisinden bekleneni gerçekleştirmeye devam etti. Son olarak Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin Doğan Egmont Yayıncılık işbirliğiyle bu yıl 8’inci kez düzenlediği 'Geleceğin Yazarları' adlı 'Hayvan Hikayeleri Öykü Yarışması'nda Yaratıcı Kalemler Kulübü öğrencisi Melis Kaya, Türkiye 3’üncüsü oldu. Derneğin düzenlediği yarışmalar sonucunda dereceye giren öğrencilerin yazılarından oluşan bir kitap yayınlanacak. Akdeniz Bölgesi'nde Bahçeşehir Koleji Alanya öğrencisi Kaya, derece alarak yayınlanacak bu kitaba öyküsüyle damga vurmayı başardı.
İLK 3'Ü KİMSEYE KAPTIRMADILAR
Yine bu yıl, Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği liselerarası öykü ve kompozisyon yarışmalarında Bahçeşehir Koleji Alanya ilk üçteki yerini kimseye kaptırmadı. Yarışmalarda okulun 11’inci sınıf öğrencileri Yasemin Deniz Aslan, Ahsen Begüm Pınarbaşı, 10’uncu sınıf öğrencileri Melis Kaya ve Burak Başusta daha birçok başarıya imza atacaklarının garantisini de verdiler. 'Yazmak bir sanattır, yazmak birikim ve emektir, entellektüel bireyler okuyarak ve yazarak ortaya çıkar' düşüncesiyle hareket eden okul başarılarıyla Türkiye çapında adını ve sesini duyurmaya devam ediyor.

19 Nis 2016 - 22:09 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber