AHEP mutluluk saçtı

AHEP'li öğrencilerin kısıtlı imkanlarla eğitim öğretime devam eden okullara destek için düzenlediği ve bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği etkinlik, hem büyük ilgi gördü hem de oldukça eğlenceli geçti

ALANYA Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) Sosyal Aktivite ve Sosyal Sorumluluk Topluluğu (SASST) öğrencileri tarafından Alanya çevresinde imkanları kısıtlı olan okullara hijyen ürünleri desteği sağlamak amacıyla geleneksel hale gelen ve bu dönem dördüncüsü gerçekleşen 'Ortaya Karışık' etkinliği büyük ses getirdi. “Mutlu yüzler için harekete geçin” sloganıyla uzun süredir gönüllülük faaliyetleri yapan üniversite topluluğu öğrencileri yine etkileyici bir etkinliğe imza attı. AHEP Üniversitesi’nde gerçekleşen etkinlikte hem yemek hem de müzik ziyafeti yaşandı. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan enfes lezzetler kermes kapsamında misafirlerle buluştu.
YEREL SANATÇILAR SAHNE ALDI
Tüm gün süren müzik programı Çello Cafe’nin sevilen grubu Grup Beşik ile başladı. Daha sonra sahne alan tanınmış ses sanatçısı Cüneyt Güzel keyifli dakikalar yaşattı. Kültürel tarihimizi yansıtan türküleri gençlere aşılamanın çok önemli olduğunu dile getiren Güzel, "Böyle anlamlı bir organizasyonda bana da yer verildiği için emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi. Özellikle nostalji programları ile adından sıkça söz ettiren DJ Ender de katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı.
SAHNEYİ BIRAKMAK İSTEMEDİ
Son olarak sahneye çıkan Model Grubu’nun eski solisti Fatma Turgut, böyle güzel bir amaç için bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirirken, sosyal sorumluluk sahibi olan gençlerin her zaman yanında olacağını söyleyerek seneye tekrar gelmek için söz verdi. SASST Başkanı Berke Sivri ise yaptığı açıklamada, "Bizlere destek veren ve yalnız bırakmayan, ailemizin bir parçası olan bu güzel kalabalığa sonsuz teşekkür ederiz. Davet ettiğimiz andan beri bizlerden desteğini esirgemeyen Grup Beşik, Cüneyt Güzel, DJ Ender, Fatma Turgut ve Güray Gürsel'e de ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
'BİZ GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ'
SASST Akademik Danışmanı Araştırma Görevlisi Şebnem Köseoğlu, "En başından hiçbir çıkarı olmadan beri özveriyle çalışan SASST öğrencilerini ve destek olan herkesi tamamen gönüllülük amaçlı yaptıkları bu etkinlik için tebrik ediyorum. Aynı zamanda bizleri kırmayarak sahnede yer alan her sanatçımıza, etkinliğe katılan herkese ailemizin bir parçası olduğu için teşekkür ederiz."

08 May 2017 - 21:05 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber