Adaylar dikkat! Bu kurala uymayan sınava giremeyecek

Türkiye genelinde binlerce memur adayı yarın yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) genel kültür-genel yetenek ve eğitim bilimleri alanlarından girecek. Rehberlik Uzmanı Cem Yavuz, saat 10.00’da başlayacak olan sınava 09.45'ten sonra gelenlerin alınmayacağını söyleyerek, adaylara uyarıda bulundu

TÜRKİYE genelinde yapılacak olan KPSS’ye 1 yıl boyunca sınava çalışan adaylar yarın saat 10.00’da tercih ettikleri ilçelerde girecek. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin getirdiği kural sebebiyle 09.45’ten sonra sınava girecek adayların içeri alınmayacağını ifade ederek vatandaşları uyaran Bursa Akademi Rehberlik Uzmanı Cem Yavuz, “Sınav saati genel yetenek-genel kültür için 10.00, eğitim bilimleri için 14.30 olarak güncellenmiştir. Sınav başvurusunda TC kimlik kartını yani yeni kimliğini seçenler bu kartla, nüfus cüzdanını seçenler nüfus cüzdanıyla giriş yapacak. Adaylar kimlik dışında yanlarında başka bir şey getirmesinler. Çünkü otobüsle okula gelen aday otobüs kartıyla bile sınava giremeyecek” dedi.

20 May 2017 - 17:00 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber