10 Haziran Günlük Burç Yorumları

10 Haziran Günlük Burç Yorumları

KOÇ: Bir arada olduğunuz veya flört ettiğiniz insanla aynı dili konuşuyorsunuz. Bugün eğlenceye düşkünlüğünüz artabilir. Para harcamalarınız sizi sonradan sinirlendirebilir. Tutumlu olmaya çalışın.

BOĞA: Ev ve aile hayatınız sizin için önemli olacak. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Bugün dışarıda olmak ile evinizde bulunmak arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

İKİZLER: Bugün, iletişiminiz yüksek olacak. Akrabalarınız veya kardeşlerinizle beraber kısa vadeli planlar yapabilirsiniz. Kendinizi mutlu hissetseniz de bazı beklenmedik olaylar sizi çok sinirlendirebilir.

YENGEÇ: Bugüne parasal konulara yönelik işlerinizle başlayabilirsiniz. Her ne kadar bu aralar biraz isteksiz olsanız da, bugün gerek özel hayatınız gerekse önemli işleriniz için harekete geçeceksiniz.

ASLAN: Güne kendi isteklerinize odaklanarak başlayacaksınız. Sosyal çevrenizin bu dönem aktif olması fazla koşturmanıza neden oluyor. Göz önünde olacağınız ortamlarda sinirlerinizi sağlam tutun.

BAŞAK: Zaman zaman derin düşüncelere dalabilirsiniz. Yalnız kalma arzunuz ve düşüncelerinizi insanlardan gizleme isteğiniz yoğun olabilir. Her türlü işin altından kalkmayı başaracaksınız.

TERAZİ: Bugün yalnız kalmayacak ve gruplarla hareket etmekten keyif alacaksınız. Hayatınıza dair yönlenmeniz gereken konularda arkadaşlarınız size yardımcı olacak. Seyahatleriniz artacak.

AKREP: Bugüne göz önünde olacağınız konulara, çalışıyorsanız iş konularına odaklı bir şekilde başlayacaksınız. Daha önceden yaptığınız önemli yardımların karşılığını iş alanlarınızda göreceksiniz.

YAY: Çok iyi tanımadığınız insanlarla bir araya gelerek ve dış ortamlarda bulunarak hareket edebilirsiniz. Bugün iş alanlarınızda kolay sinirlenmelere açık bir gün olabilir. Sinirlerinize hakim olmalısınız.

OĞLAK: Bugün ortaklaşa para konularınız devrede olacak. Parasal durumunuzu gözden geçirerek hareket edebilirsiniz. Aşk hayatınıza veya eğlenceye yönelik alışverişler gündeme gelecek.

KOVA: Aşka, eğlenceye veya spor faaliyetlerine olan düşkünlüğünüz yüksek olabilir. Sevdiğiniz insana karşı sabırsız ve anlayışsız tutumlar sergilemekten vazgeçmelisiniz. Keyifli bir gün sizi bekliyor.

BALIK: Bugün yapılması gereken işlerinize yoğunlaşacaksınız. Özellikle ev ve aile hayatınıza dair yeni kararlar almaya müsait olabilirsiniz. Akrabalarınızla olan ilişkilerinizde sinirlerinize hâkim olun.

10 Haz 2013 - 01:25 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber