Zehirli şeker

Kanda yükselen şeker miktarının vücutta zehir etkisi yaptığı belirtildi

Bir kişinin açlıkta alınan şekeri 99'a kadar normal değerdir. 126'ya kadar şeker hastalığına bir adım yaklaşanlar, 126 ve üzerini şeker hastası diyoruz. Bir şeker hastası 5 yıl boyunca şekerini kontrol altına almazsa tüm damarları etkileniyor. Damarların yanında göz, sinir uçlarında tahribatlar ona bağlı hissetme bozuklukları, ayak yaraları, nöropatik ağrılar veya böbreklerde yetersizlik ve diyalize kadar giden böbrek rahatsızlıklarına neden olabilir. Ama bu olumsuzluklar korkutmasın. Kan şekeri iyi giderse bunların hiç biri olmaz.

#

20 Ara 2012 - 16:46 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber