Yatağımda uyuyan bu adam da kim?’ Kız arkadaşını başka biriyle yakalayınca...

ABD’nin Teksas eyaletinde Duston Holloway isimli adam eve döndüğü zaman yatağında yarı çıplak hiç tanımadığı bir adam buldu. Üstelik gizemli yabancı adamın sevgilisinin yanında yatıyordu

ÇOĞU insan birlikte olduğu kişiyi başka biriyle yakaladığı zamana bağırıp çağırır. Ancak 23 yaşındaki Duston Holloway oldukça farklı bir intikam yolu denedi.

 Genç adam eve geldiğinde sevgilisini yabancı bir adamla kendi yatağında uyurken buldu.  Kadın kendinden geçmiş halde, adamsa yarı çıplak durumdaydı.

Duston odasına girdiği an gördüğü manzara karşısında damı dövmek istediğini ancak sonra sakin kalıp daha mantıklı bir yol bulduğunu söylüyor.

Genç adam “Onu hırpalamak yerine ikisinin fotoğraflarını çektim. Üstelik önlerinde durarak bir de selfie çekip, sosyal medyadan paylaştım. “  diyor.

Paylaştığı fotoğrafın altına ise “Eve geldiğinizde sevdiğiniz kişi başka bir adamla aynı yatakta! İyi adamlar iyi kadınları hak eder” yazdı.

26 Nis 2017 - 11:37 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber