Yardım bekliyorlar

Filistinli Ahmed Neccar, 400 kiloyu bulan ağırlığının meydana getirdiği çok sayıda hastalığın tedavisi için kendisine uzatılacak yardım elini bekliyor.

FİLİSTİNLİ fakir bir ailenin çocuğu olan Ahmed Neccar (23), Gazze şeridinin güneyindeki Han Yunus kentinde küçük bir evde ve sağlıksız bir ortamda 400 kiloya yaklaşan ağır vücuduyla hayatını sürdürmeye çalışıyor.Hormon bozukluğuna bağlı hastalıkları nedeniyle durmadan kilo alan ve doğumundan kısa süre sonra kemik erimesi teşhisi de konulan Ahmed'in kırılan bacaklarına platin takılmış. Obezite başta olmak üzere birçok sağlık problemi yaşayan ve depresyon tedavisi de gören Filistiinli genç hastalığı için şimdiye kadar çalmadık kapı bırakmamış.Doktorların hastalığına tam olarak teşhis koyamaması ve maddi imkansızlıklar nedeniyle ilaç temininde de sıkıntı yaşayan Ahmed ve ailesi kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

Anne Neccar, oğlunun tedavisi için Ürdün Kralı II. Abdullah'ın desteğiyle 2012'de Amman'a gittiklerini ancak orada da bir çare bulunamadığını dile getirerek, Türk tıbbının çok geliştiğini bildiklerini ve oğluna destek olabilecek herkesin yardımlarını beklediklerini belirtti.

28 May 2013 - 15:53 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber