Yapay penis ile ilk cinsel ilişki!

İngiltere’nin Edinburgh kentinde yaşayan ve 6 yaşında geçirdiği bir trafik kazasından sonra cinsel ilişkiye giremeyen 43 yaşındaki Muhammed Abad, yapay cinsel organıyla hayatında ilk kez ilişkiye girecek

THE 

Sun gazetesinin haberine göre, 6 yaşındayken bir otomobilin altında kalarak tam 600 metre sürüklenen Abad’ın organı cinsel işlevini yitirdi.

2012 yılında University College London Hastanesi’nde, Abad’a normal bir cinsel organ gibi işlev görebilmesi için, testislerdeki bir “aç/kapa” düğmesi ile beraber 20 santim boyunda yapay bir penis takıldı.

Biyonik penis, Abad’ın sol kolundan alınan deri ve yağ dokusuna ek olarak, mide sıvısıyla şişen iki tüp ve bu sıvıyı tüplere aktaran bir pompadan oluşuyor. Testise yerleştirilen pompa elle çalıştırılan bir “aç/kapa” düğmesiyle harekete geçiyor. Sonrasında ereksiyon sonlandırılmak istendiğinde yine aynı düğmeye basılarak tüplerdeki sıvı boşaltılıyor. Biyonik penis, normal peniste olduğu gibi idrar boşaltma işlevini de görüyor

Muhammed Abad’ın ifadesine göre doktorlar cinsel işlevi olmayan organın derisinden testis torbası yaptı ve aç/kapa anahtarlı pompa bunun içine yerleştirildi.

2012’den bu yana tam 112 operasyon geçiren Abad’ın, ‘biyonik penisiyle’ hayatında ilk kez yaşayacağı cinsel heyecana eşlik edecek olan Charlotte Rose adlı 35 yaşındaki seks işçisi ise, Abad’ın böyle bir şey için kendisini seçmesinden onur duyduğunu söyledi.

Daha önce siyasete soyunarak milletvekilliğine aday olan ancak sadece 43 oy alabilen Rose, Abad’ın kendine güvenini kazanmasına yardımcı olmaktan mutluluk duyduğunu da ekledi.

Abad’ın biyonik penisle normal bir penisle olduğu gibi zevk alıp almadığına gelince, Abad normal penisi olan erkeklerden “tamamıyla farklı” bir zevk aldığını söylüyor.

04 Oca 2016 - 15:08 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber