Vicdansız anne konuştu: Ben öldürdüm

Belçika'nın başkenti Brüksel’de sabah saatlerinde Türklerin yoğunlukla yaşadığı Schaarbeek kentinde bir çocuk cesedi bulundu. Çocuğun cuma gecesi annesi tarafından öldürüp parka gömüldüğü ortaya çıktı

ANNESİNİN polise verdiği ifadede çocuğu öldürdüğü ve gömdüğünü itiraf ettiği bildirildi. Polisin yaptığı incelemelere göre çocuğun 8 sekiz yaşında olduğu ortaya çıktı. Annenin uzun yıllardır psikolojik sorunlar ile mücadele ettiği bilgisi verilirken çocuğun babasının uzun zaman önce Suriye’ye kaçtığı bildirildi.

RTBF haber kanalının vermiş olduğu bilgilere göre aile uzun yıllardır psikolojik sorunlar ile savaşıyor. Haberde babanın birkaç yıl önce Suriye’ye kaçarak İŞİD’e katıldığı ve savaştığı bilgisi verildi. Çocuğunu öldüren annenin ise psikolojik sorunları olduğu ve uzun zaman tedavi gördüğü de aktarıldı.

Aile yakınları cuma günü polise ihbarda bulunarak çocuğun kayıp olduğunu bildirmişti. Belçika Federal savcılığı soruşturma başlattı. Savcılık olayın daha önce önlenip önlenemeyeceği konusunda araştırma yaparak cezalıları tespit edecek.

14 Şub 2016 - 21:03 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber