Vahşet! Grup seksten sonra öldürüp...

31 yaşındaki bir kadınla önce seks yapıp daha sonra öldürüp bedenini parçalayan caniler kadının parçalarını pişirip yedi

İNGİLİZ gazetesi Mirror'un haberine göre Rusya'da meydana gelen bir olay duyanları dehşete düşürdü. Sarhoş bir kadını saunaya davet eden iki arkadaş önce kadınla seks yaptı. Grup seksin ardından kadını öldürüp vücudunu parçaladı 
Nadezhda Avakumova adındaki kurban  iki yamyamın kendisini saunaya seks için davet ettiği sırada sarhoştu.
Abvakuma'yı öldürdükten sonra bedenini parçalara ayırıp pişiren caniler kadının parçalarını verdikleri korkunç partide arkadaşlarına ikram etti. 
Katillerden biri kurbanının kestiği bacağını çevrede bulunan herkese gülerek gösterdi.Polis tutanaklarında, kurbanın önce saunaya kilitlendiği sonrasında tecavüz edildikten sonra boğazından bıçaklanmak suretiyle öldürüldüğü geçti. 
Yerel medya tarafından isimleri duyrulan Kirill Nemykin ve Sergey Metlyayev'in Sibiryalı oldukları öğrenildi.Dehşet verici hadisenin mahkeme süreci 2014 yılından beri devam etti. 
Yaşları Rusya medyası tarafından duyrulmayan iki zanlıya 12 yıl hapis cezası verildi  
Neymkin'e ayrıca kurbanın annesine vermek üzere 800 bin ruble (yaklaşık 40 bin TL) tazminat verildi. 
Katillerden biri kurbanının kestiği bacağını çevrede bulunan herkese gülerek gösterdi.

21 Eki 2016 - 18:29 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber