Üst düzey bürokrattan sekreterine taciz şoku!

Kolombiya’da sekreterine çıplak fotoğraflarını yollayarak cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen üst düzey insan hakları yetkilisi istifa etti

ESKİ 

bir güzellik kraliçesi olan sekreteri Astrid Cristancho’ya uygunsuz fotoğraflarını yolladığı iddia edilen Ombudsman Jorge Armando Otalara, skandalın ortaya çıkmasının ardından görevinden istifa ederken, sekreteriyle bir yıldan uzun süre romantik bir ilişki yaşadıklarını, beraber tatil yaptıklarını, hatta evlenmeyi düşündüklerini, basına sızan telefon mesajları ve fotoğrafların bu ilişkinin bir parçası olduğunu ileri sürdü. Otalara, gazetecilere yaptığı açıklamada, skandalın, temsil ettiği kuruma zarar vermek isteyen siyasi düşmanların işi olduğunu iddia etti.

30 Oca 2016 - 13:03 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber