Ünlü sunucu ölü bulundu

Eski manken ve TV sunucusu ölü bulundu

ESKİ manken ve TVsunucusu Charlotte Dawson evinde ölü bulundu. Yeni Zelanda doğumlu Dawson'ın cansız bedeninin, Sidney'in Woolloomooloo bölgesindeki evinde bulunduğu belirtildi.47 yaşındaki Dawson'ın ölümü aralarında ünlü aktör, yönetmen Russel Crowe'un da bulunduğu arkadaşlarını yasa boğdu. Dawson son alarak Avustralya'da yayınlanan Next Top Model adlı yarışmayı sunuyordu. Güzel sunucunun son dönemde sık sık depresyona girdiği belirtiliyor. Yeni Zelanda Başbakanı Jonr Key de Charlotte Dawson'ın ölümüne çok şaşırdığı ve üzüldüğü açıklamasını yaptı. Polis genç kadının ölüm nedeni hakkında kesin bir açıklama yapmadı. Ancak Dawson'ın uzun süredir depresyonda olduğu belirtiliyor.

22 Şub 2014 - 11:48 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber