Uçak feci şekilde çakıldı: 5 ölü

Malta’da kalkışa geçen küçük bir uçağın düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti. AB Sınır Güvenliği Birimi (Frontex) yetkililerinin uçakta bulunduğuna dair çıkan haberler ise Frontex tarafından doğrulanmadı

AKDENİZ'DEKİ AB üyesi ada ülkesi Malta’da kalkışa geçen çift pervaneli küçük bir uçağın düşmesi sonucu uçakta bulunan 5 kişi hayatını kaybetti. Düştükten sonra alev alan uçaktan yükselen siyah dumanlar gökyüzünü kapladı. Malta’nın başkenti Valletta’dan Libya’nın Misrata kentine gittiği bildirilen uçakta Frontex yetkililerinin olduğu havalimanı birimleri tarafından açıklanmıştı. Ancak daha sonra Frontex’in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada uçakta kurumun yetkililerinin bulunmadığı bildirildi. Yaşanan kaza sonucu Valletta uluslararası havalimanındaki tüm uçuşlar durdurulurken uçaktaki yolcuların kimlikleri hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 
Düşen uçağın çift pervaneli ve 19 yolcu kapasiteli Metroliner model uçak olduğu bildirildi.

24 Eki 2016 - 19:24 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber