Üç mahalle boşaltıldı

Suriye’de kuşatma altındaki Kobani kentindeki çatışmalar sürerken, dün sınırı aşan bir havan topu mermisi Suruç ilçesinin Küçükkendirli Mahallesi’ndeki bir eve isabet etti

SURİYE'DE kuşatma altındaki Kobani kentindeki çatışmalar sürerken, dün sınırı aşan bir havan topu mermisi Suruç ilçesinin Küçükkendirli Mahallesi’ndeki bir eve isabet etti. 4 kişinin yaralandığı olaydan sonra Valilik Küçükkendirli, Büyükkendirli ve Mürşitpınar mahallelerinin boşaltılması kararını verdi. Son günlerde sınırı aşan mermilerin Türkiye tarafına düşmesi ve dün de 4 kişinin yaralanmasının ardından Şanlıurfa Valiliği sınır hattında bulunan ve güvenlik riski taşıdığı saptanan Küçükkendirli, Büyükkendirli ve Mürşitpınar mahallelerinin boşaltılmasına karar verdi. Suriye tarafından ateşlenen bir havan topu mermisi dün sınırı aştı ve 13.20 civarında Suruç’un Küçükkendirli Mahallesi’ndeki bir eve isabet etti.

06 Eki 2014 - 10:53 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber