Trump eşiyle kalamayacak!

Amerika Birleşik devletlerinde şu sıralar Melania Trump'ın eşiyle birlikte Beyaz Saray'da kalmayacağı söyleniyor

OCAK ayında göreve başlayacak olan Trump, eşi ve oğlunun New York'taki evlerinde kalacağını belirtti. Söylentilere son noktayı koyan Trump, oğlu Barron'un okulu nedeniyle böyle bir karar aldıklarını açıkladı.Trump, New Jersey'deki Trump National Golf  Club'da, basın mensuplarının fotoğraf çekimleri esnasında eşi ve küçük oğlu için, Barron'un okulunu bitirmesinin ardından çok yakında Beyaz Saray'da olacaklarını söyledi. Amerikan okullarının büyük bir bölümü İlkbahar sonları ya da yaz başlarında sona eriyor. Barron, babası Trump'ın düzenli olarak bıraktığı Manhattan'da bulunan bir özel okulda okuyor. The New York Post tarafından daha önce yayınlanan bir haberde, seçim esnasında halkın dikkatini çeken Melania Trump'ın oğlu Barron'un okuluna devam edebilmesi için New York'taki Trump Tower'da kalma ihtimalinin yüksek olduğu söylenmişti.

22 Kas 2016 - 09:15 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber