Toplantıya geç kalan bakana sert çıktı

Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev, toplantıya geç kalan Tarım Bakanı Aleksandr Tkaçov’u sert bir dille uyardı

RUSYA Başbakanı Dmitry Medvedev, toplantıya geç kalan Tarım Bakanı Aleksandr Tkçov'u sert dille uyardı. Kendisinin Arktik Forumu'ndan Moskova'ya geldiğini kaydederek, Tarım Bakanı Aleksandr Tkaçov’un toplantıya gecikmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Medvedev,"Toplantıya geç kalamazsınız. Biz sizi bekliyorduk. Ben de dün Moskova’ya çok geç saatlerde döndüm. Ama gereken zamanda yerimdeyim. Sizi beklettiniz. Çok fena. Alarm saatini evinizin her köşesine koyun" ifadelerini kullandı.

30 Mar 2017 - 22:06 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber