Tıpkı insan gibi!

Bu fotoğraf dün Endonezya’nın Sumatra Adası’ndaki bir klinikte çekildi. Orangutanları Koruma Merkezi’nde çalışan veteriner 14 yaşındaki erkek orangutanın vücudunda bulunan mermi saçmaları çıkarıyor

ON beş Nisan’da Orangutan Bilgi Merkezi ve Orman Bakanlığı tarafından ortak bir çalışmayla kurtarılan orangutanın sağlık durumu şu an için iyi. Koruma merkezi bakımını üstlendiği 280 orangutanın hayatta kalması için çalışıyor. Popülasyonun ve doğal yaşamın korunması için çalışan merkez bu orangutanı da vücudundaki mermi parçalarından kurtardıktan sonra doğal yaşam alanına geri bırakıyor. Bütün bu hikayede en dikkat çeken ayrıntı ise belki de fotoğraf. Daha doğrusu fotoğrafta orangutanın yüzündeki o ifade. Adeta yetişkin bir adam tavrıyla sedyede yatan yaralı orangutan sosyal medyada da kısa sürede ünlü oldu.

17 Nis 2014 - 16:09 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber