Televizyonda üçlü cinsel ilişki teklifi

MTV İngiltere'de yayınlanan 'Geordie Shore' adlı televizyon şovunun yeni sezon tanıtımında, İspanya'nın kötü şöhretli tatil beldesi Magaluf'a gelen oyuncular lüks villaya yerleşti. Oyunculardan Chloe villanın havuzunun kenarında diğer oyuncularla güneşlendiği esnada Scotty'ye dönerek, kendisi ve diğer oyuncu Marine ile üçlü cinsel ilişki teklifinde bulundu

TEKLİFİ duyan Scotty, keyiflenerek olumlu cevap verdikten sonra içeri gitmesi gerektiğini belirtti. Programın yapımcılarına koşan Scotty: "Kulaklarım yanlış mı duydu yoksa Chloe bana, Marine ve kendisinin benimle cinsel ilişkiye girmek istediğini mi söyledi?" dedi. Yapımcıların: "Eğer kotarabilirsen memnuniyet duyarız evlat." cevabını alan Scotty'nin keyfine diyecek yoktu. Lakin Geordi Shore güzeli Chloe belli ki şaka yapıyordu. 
''OLTAYA GELECEK Mİ?'' 
Güzel Chloe: "Bakalım o oltaya gelecek mi?" diyerek Scotty'yi peşinde koşturma niyetini açık etti. Marine de sıra dışı teklifle şaşkın ve memnun olan genç oyuncuya: Sakin ol Scotty, Chloe sadece şaka yapıyordu." sözlerini sarf etti. Sıra dışı teklifle havalara uçan Scotty ise söylenen bütün sözlere rağmen umudunu kaybetmemiş göründü. 
Amerika'da yayınlanan Jersey Shore adlı televizyon şovunun İngiltere uyarlaması olan Geordie Shore programının 13. sezonun ilk bölümü 25 Ekim Salı günü yayınlanacak.

20 Eki 2016 - 11:09 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber