Tam bir vahşet! Oğlunu küçük bir çocuğu yerken buldu

Bir kadın uyuşturucu bağımlısı oğlunu terk edilmiş bir evde küçük bir çocuğun parçalanmış cesedinin yanında korkunç bir halde buldu

HENÜZ yirmili yaşlardaki Nazim Miyan isimli genç adam annesi tarafından küçük erkek bir çocuğun cesedinin yanında bulundu.
Olay Hindistan’ın Uttar Paradeş eyaletine bağlı Amariya kentindeki terk edilmiş metruk bir evde yaşandı. Uyuşturucu bağımlısı olan oğlunu aramaya çıkan anne bu kez daha önce hiç görmediği bir manzarayla karşılaştı. Oğlu yerde boynu, kolları ve bacaklarından belirli parçaların bulunduğu küçük bir erkek cesedinin yanındaydı. Yedi yaşında olduğu belirlenen küçük çocuğun kafası da bedeninden ayrılmıştı.
Nazim Miyan isimli "yamyam" olarak tabir edilen insan eti yiyen genç adam küçük çocuğu arkadaşlarıyla sokakta oynarken kandırarak kaçırmıştı.
Oğlunu polise ihbar eden anne sayesinde yakalanan adam şimdi hapiste  çocuk kaçırma ve cinayet suçlarından yargılanacağı duruşma gününü bekliyor.

26 Şub 2017 - 18:12 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber