Son dakika... Pakistan'da patlama! Ölü ve yaralılar var

Güneydoğudaki Kuetta kentinde bir polis merkezinin yanında sabah saatlerinde patlatılan bomba, en az beş can kaybına yol açtı. Silahlı saldırganların karargaha girmeyi denediği bildiriliyor

PAKİSTAN'IN

 Belucisten eyaletinin başkenti Kuetta, bombalı saldırıya hedef oldu.,Eyalet sözcüsü Enverül Hak Kakar, patlamanın polis merkezinin yanında gerçekleştiğini ve silahlı saldırganların karargaha girmeyi denediğini söyledi.Televizyonlara yansıyan görüntülerde, olay yerine ulaşan acil servis ekiplerinin panikle cesetlerin üstünü örttüğü görülüyor. Resmi açıklamaya göre, en az beş can kaybı var.Patlamanın meydana geldiği bölgeyi kordona alan polis, içeri kimseyi sokmuyor.Belucistan eyaletinde son olarak bir politikacıyı hedef alan bombalı saldırı düzenlenmiş ve en az 25 insan yaşamını yitirmişti.2017 yılının ilk dört ayında çok sayıda terör saldırısına sahne olan Pakistan'da, 200'ü aşkın insan yaşamını yitirdi. Saldırıları IŞİD ve Taliban üstlendi.

23 Haz 2017 - 08:47 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber