Savunmasız kıza arabada tecavüz ettiler!

İngiltere'nin Birmingham kentinde yaşanan iğrenç olay, tüm ülkeyi salladı!

DAİLY Mail'in haberine göre Birmingham'da bulunan Snobs isimli bar, alkolün etkisiyle dağıtan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi kızı dışarı attı. 
Daha sonra 30 yaşındaki Zaher Abbas ve 35 yaşındaki Sajad Hussain, dağılmış halde olan kızın  yanına gittiler ve isterse eve götürebileceklerini söylediler. 
Talihsiz kız eve gitme umuduyla minivan tipi arabaya bindi. Arabayı ıssız bir alana çeken iki sapık, kıza zorla, saatlerce tecavüz ettiler ve bekaretini aldılar.
Mahkeme sapıklardan birine 11, diğerine 6 yıl hapis cezası verdi. Öte yandan 19 yaşındaki savunmasız bir genç kızı bardan atan Snobs bara karşı da ülkede büyük tepki oldu.

04 Haz 2016 - 10:24 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber