Ronaldo'dan takım arkadaşlarına eleştiri

Real Madridli futbolcu Ronaldo: "Eğer hepsi benim düzeyimde olsaydı, ilk sırada yer alırdık"

REAL Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano  Ronaldo, Atletico Madrid karşısında alınan 1-0'lık yenilgi sonrasında takım  arkadaşlarını hedef alan açıklamalar yaptı.

 

Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan derbi maçının ardından  gazetecilere konuşan Ronaldo, bu sezonki performansının sorulması üzerine, "Eğer  hepsi benim düzeyimde olsaydı, ilk sırada yer alırdık" ifadesini kullandı.

 

Medyayı da eleştiren Ronaldo, "İspanyol basınında her yıl çok  kötüymüşüm gibi gösteriliyor ama sayılar ve istatistikler hile yapmaz"  değerlendirmesini yaptı.

 

Portekizli futbolcu, "Hiçbir takım arkadaşımı ya da kimseyi küçümsemek  istemiyorum ama en iyiler olmadığında kazanmak zor. Pepe, Benzema, Bale ve  Marcelo ile oynamak benim hoşuma gidiyor. Bu, Jese, Lucas, Kovacic iyi değiller  demek değil. Çok iyiler ama..." şeklinde görüş belirtti.

 

Ronaldo ayrıca, Real Madrid'de bu sezon yaşanan sakatlıklara da  değinerek, "Sezon başında kötü hazırlıktan mıdır yoksa başka bir sebepten midir  bilmiyorum ama çok fazla sakatlık yaşıyoruz. Bu da bize zarara veriyor"  değerlendirmesinde bulundu.

27 Şub 2016 - 22:12 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber