Pizzacıdaki cinsel ilişki güvenlik kameralarına yakalandı

Bir çift, Türkiye'de de şubeleri olan meşhur bir pizza zincirinde sipariş beklerken cinsel ilişkiye girdi. Yaşananlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İNGİLTERE'DE bir çift, Türkiye'de de şubeleri olan meşhur bir pizza zincirinde sipariş beklerken cinsel ilişkiye girdi. Yaşananlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. İngiliz The Sun gazetesinin sayfalarına taşınan skandala adı karışan isimler, 29 yaşındaki Daniella Hirst ile 31 yaşındaki Craig Smith…

Haberde Hirst ve Smith çiftinin çalışanların birkaç metre uzağında cinsel ilişkiye girdiği belirtildi. Geçen salı günü yaşanan olayın görüntüleri Twitter’dan paylaşıldı.

Bu haberi ilginç kılan ise benzerlerinde görülmemiş bir şekilde rezil olan çiftin konuya ilişkin açıklamalarda bulunması. Çift tuhaf yerlerde seks yapmayı sevdiklerini söyledi.

Daniella, riskli maceralarının internete konacağını hiç düşünmediklerini söyledi. Danielle, tepki çeken eylemlerini savunurken de skandal bir açıklamada bulundu:

“Maalesef internette çıktı. Biz açık fikirli insanlarız. Bir kez daha orada yapmayacağız. Belki başka bir pizzacı olabilir” dedi.

01 Mar 2017 - 12:46 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber