Paris’te silahlı baskın: Rehineler var

Fransa’nın başkenti Paris’teki bir seyahat acentesine baskın yapan silahlı saldırganın içeride bulunan 7 kişiyi rehin aldığı belirtildi

LEXPRESS gazetesi, özel kuvvetler ve polisin olay yerine intikal ettiğini aktarırken, güvenlik güçlerinin de bölgeyi kapattığı ifade edildi. Ara bulucuların da rehine krizinin yaşandığı işyerinin yakınlarına geldiği kaydedildi.

Silahlı kişinin içeridekileri rehin aldığı seyahat acentesinin başkentin güneyindeki Massena Bulvarı’nda bulunduğu belirtildi. Bölgede silahlı bir soygun yaşandığını duyuran Paris polisi, sürücülere bulvarı kullanmamaları çağrısında bulundu.

02 Ara 2016 - 22:22 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber