Papağan cinayet davasında şahit!

ABD’de kocasını öldürmekle suçlanan kadının hapse girip girmeyeceği o günden beri ‘Ateş etme kahrolası’ sözlerini tekrarlayan papağanın mahkemedeki ifadesiyle belirlenecek

ABDnin Michigan eyaletinde yaşayan Martin Duram (45) geçen yıl Mayıs ayında silahla vurularak öldü. Karısı Glenna (46) da aynı evde tabancayla kafasından vurulmuş halde bulundu. Hayati tehlikeyi atlatan Glenna, kocasının anne ve babası tarafından Martin’in ölümünden sorumlu tutuldu. Lillian ve Charles Duram, gelinleri Glenna’nın Martin’i öldürdükten sonra intihar etmek için kafasına ateş ettiğini savundu. Ancak bunu ispatlayacak tanık yoktu. Evdeki Bud isimli papağan dışında... 
1 yıldır tekrarlıyor 
Çünkü papağan o günden beri ‘Ateş etme kahrolası’ cümlesini tekrarlayıp duruyordu. Yaşlı çift papağanın sürekli tekrar ettiği ifadeleri videoya kaydederek olayı soruşturmakla görevli savcılığa iletti. Savcılık sürpriz bir açıklama yaptı ve papağanın tanık olarak dinlenmek üzere mahkemeye çağrılabileceğini açıkladı. Polis belgelerinde, Glenna’nın olaydan önce kendi ailesine hitaben yazdığı 3 intihar notu ortaya çıktı. Notlardan birinde; “Üzgünüm, fakat sizleri çok seviyorum. Son 12 yıl boyunca sizler için bir hayal kırıklığı olduğum için çok üzgünüm” yazdığı, bir başka notta da; “Lütfen beni affet, sen benim hayatımda yaptığım en iyi şeylerden birisin-Sevgiler Annen” satırlarını kaleme aldığı kayıtlara geçti. Glenna, polis sorgusunda intihar notları yazdığı yönündeki iddiaları kabul etmedi.

04 Ara 2016 - 09:23 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber