Öz kızından çocuk yaptı

Kızından 4 çocuk yaptığı iddia edilen bir baba, ailesine cinsel ve fiziksel şiddet uyguladığı suçlamasıyla tutuklandı

Fransa'nın kuzeyinde Dunkirk kasabasında gerçekleşen olayında, kızıyla ilişki yaşayan 50 yaşındaki bir Fransız yapılan şikayet üzerine tutuklandı.

Mirror gazetesinin haberine göre, Belçika sınırına çok yakında bulunan Dunkirk'te yaşayan ve ismi açıklanmayan adamın, 30 yaşındaki kızına defalarca saldırdığı iddia ediliyor. Adamın cinsel ve fiziksel saldırı suçlarından tutuklandığı, ancak kızıyla olan ensest ilişkisinin polis soruşturmasıyla ilgisi olmadığı açıklandı. Dunkirk'te yaşayan pek çok kişinin ailenin ensest ilişkisini bildiği belirtildi. Ailenin ilişkisine emniyet güçlerinin dahil olması ise, baba ile kızının 2 yaşındaki engelli çocuklarının ölmesiyle gerçekleşti. Polis, ölen bebekten sonra ailede yapılan soruşturmanın, adamın ailenin tüm genç üyelerine cinsel ve fiziksel saldırılarda bulunduğunu ortaya çıkarttığını belirtti. Ensest ilişkinin suç olmadığı Fransa'da, geçtiğimiz yıl ensestin suç olarak kabul edilmesini öngören yasa tasarısı parlamento tarafından reddedilmişti. Fransa'da cinsel ilişki için rıza yaşı olan 15'in üzerindeki kişilerin aile içi cinsel ilişkileri, tarafların rızası olduğu sürece suç değil.

18 Haz 2015 - 12:17 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber