Otobanın üzerindeki köprü çöktü

Kopenag’ın kuzeyindeki Gamle Holte şehrinde, Helsingör şehrine giden otobanın üzerindeki köprü çöktü, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı

 UZUN süredir üzerinde genişletme çalışmaları yapılan köprünün neden çöktüğü araştırılıyor. Akşam saat 21.30 gibi çöken köprünün altındaki ülkenin en işlek otobanından araç geçmemesi muhtemel can kaybını önledi. Danimarka’yı Helsingör-Helsingborg üzerinden İsveç’e bağlayan otobanda normalde ülkenin en yoğun trafiği olurken, kazanın meydana geldiği saatlerde köprünün altından araç geçmemiş olması mucize olarak yorumlandı. Yetkililer, köprünün neden çöktüğünün araştırıldığını belirtirken, enkaz kaldırma ve otobanın tekrar trafiğe açılma işleminin birkaç gün sürebileceğini söylediler. Pazartesi sabahı iş günü olması nedeniyle her zamanki gibi yaşanacak yoğun trafiğin ara yollara yönlendirileceği bildirildi. Bölge polisi, Helsingör otobanını kullanacak sürücülerin, kara yollarının İnternet sayfasından bilgi edinmelerini ve trafik radyosunu dinlemeleri tavsiyesinde bulundu.

28 Eyl 2014 - 15:48 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber